Op 21 november 2018 legt Stream Software zijn plannen voor 2019 voor aan alle geïnteresseerden. Graag nodigen wij u uit vanaf 13u30 te Bluepoint Antwerpen. Volgende thema’s staan alvast op het programma:

Het geïntegreerde kwaliteitsframework in het kader van de AEO monitoring tool met als eerste module: Monitoring & Controlling. Weg met de Excel lijsten, de computer helpt u uw declaraties te controleren en te verbeteren en houdt alle registraties bij. Bij audit kan u ze met een druk op de knop voorleggen aan de douane. Door het verhogen van de kwaliteit van de aangiften wordt het mogelijk extra vereenvoudigingen te bekomen.

Om aan de vraag van vele van onze klanten te voldoen, werkt Stream Software aan een volwaardig klantenportaal. Dit zal resulteren in een bijkomende functionaliteit voor u (of uw klant). Het opvolgen van zendingen, documenten of zelfs het elektronisch uitwisselen van facturen behoort tot de mogelijkheden. Deze laatste functie past in onze UBL-module, die het mogelijk moet maken om geen manuele inschrijvingen in dossiers meer te moeten doen.

Tevens zal General Manager Albert Palsterman inzicht geven in verdere ontwikkelingen binnen Stream Software, met een toelichting van de actuele roadmap 2019. Na afloop van de info-sessie nodigen wij u graag uit tot een netwerkborrel, waar we verder kunnen overleggen aangaande de trends binnen de logistieke en douane wereld!

Praktisch: inschrijven kan via mail bij sam.jespers@streamsoftware.be. Bluepoint Antwerpen (Filip Williotstraat 9 – 2600 Berchem) is gunstig gelegen nabij de Ring en makkelijk bereikbaar. Noteer alvast de datum!