• Potvlietlaan 4   |   2600 Berchem   |   T. 00 32 3 825 77 74

   • nl
   • en

  Wegvracht

  Wegvracht

  Dit subsysteem is ontworpen voor, en in samenwerking met, de wegexpediteur. Of het om eenvoudige inkomende of vertrekkende zendingen gaat, of om groepage zendingen, de road module stelt u in staat ze zowel operationeel als financieel te beheren.

  Het geïntegreerde Document Management Systeem is typisch aangepast aan de werkwijze van de wegexpediteur. Zo kunnen de CMR’s standaard geselecteerd worden en laat de module toe automatisch instructies vanuit gegevens in het dossier te genereren. Ook de in- en uitgaande e-mail berichten komen in het dossier terecht. Zo ziet de gebruiker de chronologische evolutie van zijn zending.

  Gekoppeld aan het WMS is deze module ideaal voor de ontvangst en distributie van zendingen. In dit kader bestaat ook een koppeling met het bedrijfseigen systeem van de logistieke provider.

  Gekoppeld aan het DMS verzorgt de module de automatische elektronische douaneafhandeling. Deze wegexpeditie-software is geactualiseerd naar fiscale- en juridische eisen.

  De Forwarding Assistant loodst u door het bedrijfsproces heen en houdt uw agenda bij. Zo weet u steeds wat u te doen staat en kan u niets vergeten.

  Uiteraard is deze submodule geïntegreerd met de facturatie en financiële afhandeling. Het resultaat van ieder dossier wordt permanent gevolgd.

  Laat u aangenaam verrassen en vraag om een demo.