• Potvlietlaan 4   |   2600 Berchem   |   T. 00 32 3 825 77 74

   • nl
   • en

  Over ons

  Profiel van Stream Software

  Stream Software levert kwaliteitssoftware en diensten voor de logistieke- en douanesector met de nadruk op verbetering van operationele en financiële efficiëntie van de systemen.

  Stream Software implementeert op een pragmatische manier in functie van de korte en lange termijn doelstellingen van de klant. Om dit te bereiken beschikt Stream Software over een team van specialisten die hun informaticakennis combineren met een grondige functionele kennis op het gebied van logistiek en douane.

  Onze waarden zijn:
  Kwaliteit : Functionele en operationele bedrijfszekerheid van onze software en diensten zijn zeer belangrijk. Onder andere de stabiliteit en klantgerichtheid van onze programma’s.
  Efficiëntie : We streven naar inspanning besparende producten en diensten. Zien waar er werk kan bespaard worden. Het kan zowel intern als extern.
  Pragmatisme : (focus op het verbinden van de praktijk met de theorie). We streven naar zinvolle doelgerichte zaken.
  Continuïteit : We streven naar een lange termijn relatie en met onze klanten, en voor onze medewerkers.
  Innovatie : Bijblijven met de technologische evolutie en tevens opportuniteiten zien in toekomstige evoluties in technologie en markten zonder de rentabiliteit uit het oog te verliezen.
  Standaardisatie : Bij ontwikkeling van producten of diensten streven we naar schaalvoordelen.

   

  Streamliner® Voordelen
  De streamliner oplossingen bieden u heel wat voordelen.

  Efficiënt:

  De oplossingen zijn ontwikkeld door en voor mensen uit de praktijk. Dit impliceert dat alle oplossingen zijn ontworpen met oog op een eenvoudig en efficiënt gebruik. Overzichtelijke schermen, eenvoudige ingavemogelijkheden en krachtige zoekfuncties zijn basisvoorwaarden. Ze stroomlijnen de processen van de logistieke provider wat resulteert in een verhoogd rendement.

  Betere en snellere beslissingen:

  De oplossingen zijn opgebouwd vanuit een beheersfunctie. Bedrijven zijn er in eerste instantie om rendement te genereren. Met de juiste tools maakt u betere en snellere beslissingen dan uw concurrenten. De Streamliner oplossingen ondersteunen heldere managementrapporten die zelf kunnen worden aangepast en waarmee eenvoudig kan worden gewerkt. Dril-down functionaliteiten en exporten naar andere bestandsformaten zijn standaard aanwezig. En voor de veeleisende klant heeft Stream Software de dashboard systemen van de business intelligence module.

  Bovendien is het beheer van bedrijven voor elke sector specifiek. De Streamliner oplossingen zijn specifiek ontworpen om de verzendings-, expeditie- ,groepagebedrijven, douane en logistiek dienstverleners te beheren.

  Bedrijfszekerheid:

  Stream Software gaat radicaal voor betrouwbaarheid met de Oracle database als basis te kiezen voor alle oplossingen. De legendarische stabiliteit van Oracle databases garandeert de grootste beschikbaarheid van de systemen.

  Unieke functionaliteit

  Modulair en geïntegreerd:

  De Streamliner oplossingen zijn modulair opgebouwd zodat zij geschikt zijn voor grote en kleine bedrijven. Ze laten toe met uw bedrijf mee te groeien. Alle modules kunnen immers individueel worden ingezet maar samen vormen ze één krachtig, geïntegreerd geheel. Één systeem betekent dat gegevens één keer worden ingegeven en ze overal binnen de software beschikbaar zijn.

  Gebruiksvriendelijk:

  Alle oplossingen zijn ontworpen met oog op een eenvoudig en efficiënt gebruik. Overzichtelijke schermen, eenvoudige ingavemogelijkheden en krachtige zoekfuncties zijn er kenmerken van. Maar de hoogtechnologische gebruiksomgeving levert heel wat meer voordelen op. Zo kan vanuit elk gegeven worden doorgeklikt om hierover verdere details op te vragen. Doorklikken en doorzoemen zijn kernbegrippen in al onze softwareoplossingen en de doorgedreven integratie met de Microsoft Office producten laten een flexibele werking toe.

  Zelf beheersbaar:

  Aan de hand van ingebouwde management- en beheersfunctionaliteiten is het systeem geschikt om beheerd te worden door bedrijfseigen informaticadiensten.

  Toekomstgericht

  Internationaal georiënteerd: De Integrated Logistics Streamliner is een internationale oplossing.

  Open connectivity:

  Het gebruik van open connectivity architectuur laat de oplossingen toe om naadloos te integreren met tal van andere toepassingen.

  Up-to-date:

  Stream Software investeert in de nieuwste functies en technologieën die logistieke bedrijven toegevoegde waarde brengen. De evolutie gaat snel. Elke maand worden nieuwe releases vrijgegeven en uitgerold. Door een onderhouds- en upgradeverzekering blijft u steeds up-to-date.

  Voor groot en klein:

  De software oplossingen zijn geschikt vanaf 3 tot enkele honderden gebruikers. Zij groeien met uw bedrijf mee. U betaalt voor wat u gebruikt. De oplossingen zijn betaalbaar vandaag en voorzien op de groei van morgen.

  State-of-the-art technologie

  De Streamliner oplossingen worden aangeboden op ’s werelds meest gebruikte besturingssysteem Microsoft en dit in al zijn vormen: Client/server, Terminal server, Citrix.

  De stabiliteit van de toepassing wordt gegarandeerd door de Oracle database.