• Potvlietlaan 4   |   2600 Berchem   |   T. 00 32 3 825 77 74

   • nl
   • en

  Luchtvracht

  Luchtvracht

  Dit subsysteem is ontworpen voor, en in samenwerking met, de luchtvrachtexpediteur. Of het om eenvoudige inkomende of vertrekkende zendingen gaat of om groepage zendingen, de Air module stelt u in staat ze zowel operationeel als financieel te beheren.

  In luchtvracht is snelheid van zendingafhandeling van het grootste belang. Om specifiek daarin aan de gebruiker tegemoet te komen werd de air module geïntegreerd met de elektronische luchtvrachtsystemen voor de afhandeling van de AWB’s en voor douane, zodat aankomst en vertrek rimpelloos verlopen.

  Voor de expediteur worden de AWB-pools van de verschillende luchtvaartlijnen automatisch beheerd.De klant krijgt dan ook telkens onmiddellijk zijn AWB nummer toegewezen.

  Het geïntegreerde Document Management systeem is typisch aangepast voor de luchtvrachtsector. Zo kunnen de AWB’s standaard geselecteerd worden en laat de module toe automatisch instructies vanuit gegevens in het dossier te genereren.

  Ook de in- en uitgaande e-mail berichten komen in het dossier terecht. Zo ziet de gebruiker de chronologische evolutie van zijn zending.

  De Forwarding Assistant loodst u door het bedrijfsproces heen en houdt uw agenda bij. Zo weet u steeds wat u te doen staat en kan u niets vergeten.

  Uiteraard is deze submodule geïntegreerd met de facturatie en financiële afhandeling. Het resultaat van ieder dossier wordt permanent gevolgd.

  Laat u aangenaam verrassen en vraag om een demo!