• Potvlietlaan 4   |   2600 Berchem   |   T. 00 32 3 825 77 74

   • nl
   • en

  Zeevracht

  Zeevracht

  Dit subsysteem is ontworpen voor, en in samenwerking met, de maritieme zeevracht expediteur. Of het om eenvoudige inkomende of vertrekkende zendingen gaat, of om groepage NVO zendingen, de Ocean module stelt u in staat ze zowel operationeel als financieel te beheren.

  Het geïntegreerde Document Management Systeem is typisch aangepast voor de maritieme sector. Zo kunnen tientallen verschillende B/L lay-outs standaard geselecteerd worden en laat de module toe automatisch instructies vanuit gegevens in het dossier te genereren. Ook de in- en uitgaande e-mail berichten komen in het expeditiedossier. Zo ziet de gebruiker de chronologische evolutie van zijn zending.

  Uiteraard is ook dit systeem voorzien van de nodige links naar geautomatiseerde systemen zoals INTTRA, CARGOSMART en PORTBASE. Vanuit het dossier worden de formaten gegenereerd.

  Bovendien kunnen de statussen van de containers onderweg gevolgd worden. Maar ook bij inkomende zendingen is de efficiëntie gegarandeerd, daarvoor zorgt de integratie met het douane management systeem.

  De Forwarding Assistant loodst u door het bedrijfsproces heen en houdt uw agenda bij. Zo weet u steeds wat u te doen staat en kan u niets vergeten.

  Uiteraard is de submodule geïntegreerd met de facturatie en financiële afhandeling. Het resultaat van ieder dossier wordt permanent gevolgd. Laat u aangenaam verrassen en vraag om een demo.