De introductie van AGS 2

De douane heeft op 28 januari 2015 aangekondigd dat AGS2 na alle aanpassingen stabiel en betrouwbaar is geworden. De performance van AGS2 is verbeterd waardoor de aangiftes nu op de gewenste snelheid worden verwerkt. De planning van de Douane is om Sagitta invoer per 20 maart 2015 geheel af te sluiten.

De douane verzoekt de huidige aangevers die zowel in AGS2 als in Sagitta invoer de aangiftes maken om AGS2 te gebruiken en het gebruik van Sagitta invoer af te bouwen. Voor deze groep aangevers is het na 20 maart 2015 niet meer mogelijk om invoer aangiftes in Sagitta te maken. Diegene die nog niet zijn aangesloten op AGS2 worden tussen 13 februari en 13 maart 2015 aangesloten op AGS2. 5 dagen na de aansluiting kunt u geen aangiftes in Sagitta invoer meer maken. (Bron: Informatieblad | januari 2015)  –>>Klik hier voor meer informatie.

Bent u al aangesloten op AGS 2 ?

Behoort u tot de groep aangevers welke nog niet zijn overgestapt op AGS2?
Neem eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van Stream Software.
Wij zijn er klaar voor.  U ook?

Wie wij zijn?

Stream Software, in alles wat wij doen hebben we de overtuiging en het geloof om de uitdaging pragmatisch aan te pakken.

Hoe we dat doen?
Vanuit eigen praktijk ervaring en kennis maken wij producten die logistieke- en douaneafhandelingen makkelijker, efficiënter en gebruiksvriendelijker maken. Wat maken wij? Het blijkt, een goed software pakket voor logistieke- en douaneafhandelingen.